Att klä sig i november…

Annonslänkar:

// Camel byxor // Camel tshirt // Mössa // Ljus stickad tröja  // Boots (de framifrån) Boots 

Kavaj // Klänning // Stickad tröja // Set // Jacka // Bally kängor // 

Gör detta inlägg mest för mig själv i hopp om att finna lite inspiration och inse att: det kan vara både snyggt och bekvämt- även i november. Alltså har 0.0 klädinspo, de senaste veckorna försöker jag inte ens. Höststil är såklart egentligen underbart men detta regn alltså, jag vill inte ens försöka vara lite fin. Men som ni ser ovan- det finns hopp. Och jag ska steppa upp mitt klädgame!!

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *