BRA ATT HA SAKER FRÅN BLACK WEEK

Annonslänkar.

Haha, det är faktiskt lite roligt att verkligen ALLA butiker hakat på Black Week trenden (utom mataffärer, dröm om de skulle ha sjuk rea på allt)… Men insåg iaf nyss att apoteket också har massor av rea så tänkte fylla på en hel del saker jag alltid har hemma. 🙂

Magnesium tabletter (40%) Har alltid dessa hemma från märket Puori. Vi har allt möjligt från dem i skåpet här. Som ni säkert vet tar jag inte massor av kosttillskott varje dag (förutom D-vitamin på vintern). Deras var d-vitamin var dock inte på rabatt men denna var ist på 40% som säkert funkar lika bra…

Magnesium tabletter är bra att ta efter man tränat eller före man ska sova, vet att det hjälper många att sova bättre. Jag tycker alltid att sånt är svårt att bedöma men kanske värt att ge de en ärlig chans. Tagit sådana tabletter nu de senaste veckorna i alla fall. D-vitamin tar jag under vinterhalvåret för man inte får så mycket från solen direkt hehe. Väldigt många svenskar lider av d-vitamin brist utan att veta om det vilket kan leda till att man blir extra trött bland annat. Jag har varit helt sjukt trött på senaste tiden så har börjat ta det varje dag nu och hoppas att jag kanske blir lite piggare. I övrigt från Puori har vi även omega-3 och

En annan sak från Aco jag alltid har hemma är deras olja. Dränker ansiktet i den varje kväll och det är den bästa (och billigaste) jag har testat. Kan varmt rekommendera den till alla som är lika torra som mig.

Och slutligen, borde verkligen börja äta Priorin igen. Aldrig haft så bra hår som när jag hade ätit det länge. Det är dock inte med på rea men finns ju massor av andra kosttillskott för hår/hud/naglar- har däremot inte testat dem. Har ni något tips?

I övrigt är det väl hittills ungefär samma Black Week erbjudanden som jag tipsade om i måndags. Kommer nog mer imorgon så kolla igen då om ni vill ha mer tips. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg