NEW BASICS

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Jeans // Kappa // Tröja  // Skor

Det går riiiktigt bra att bygga min basgarderob atm haha! Bra nyckelplagg är verkligen a och o. Det är inte jättekul när man köper dem- då de ofta är både svarta och dyra. MEN att ha dem och känna “detta passar till exakt allt” är däremot väldigt roligt. Otroligt nöjd med alla plaggen ovan, väldigt säker på att samtliga kommer användas flitigt.

Nu är det även ca bara två veckor kvar tills vi får lägenheten och det gör mig glad på många sätt. Men att vi kommer ha sjukt mycket förvaring och garderober är iiinte helt fel. Äntligen ska mina kära kläder få det utrymme de förtjänar. <3

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *