BUDGET WANTS

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Gråa byxor // grå tröja // Beige/guld byxor // Beige tank top // Svart tank top (ej med)// Svarta kostymbyxor // Svart blazer (ej med) // Svart off shoulder tröja // Camel färgade byxor // Camel färgad tröja 

Mitt absolut bästa tips när det kommer till kläder är: keep it simple. Håll dig till neutrala färger som alla passar ihop så kan du matcha allt med varandra. Och det absolut bästa tipset när det kommer till klädpanik: kör enfärgat. Behöver inte vara set men det underlättar väldigt mycket om man har matchande tröja och byxor som alltid funkar och går på en sekund att slänga på sig… Som sagt skrev jag förut att jag tycker basplagg bör vara av kvalité så man kan använda dem i många år – men om inte ekonomin tillåter finns det givetvis SÅ mycket fint i budgetväg. Blev lite smått kär i allt här ovan från Gina… <3

 1. Hej Lovisa!

  Först och främst vill jag bara säga att jag Äälskar verkligen din blogg och dina instagramkonton, särskillt workoutwlollob kontot!

  Du uttryckte någon gång att lokalens utseende och stämning där du tränat spelar stor roll. Jag och säkert många andra känner verkligen igen oss. Jag undrar om du skulle vilja sätta ihop ett inlägg om alla dina bästa träningstipsställen i Stockholm? Inklusive tips på olika pass de olika ställerna har, samt lite bilder på hur de ser ut. Allt detta känns nämligen lite som ditt specialområde. Förstår att det såklart är ett rätt krävande inlägg men tror verkligen det skulle uppskattas av så många! Särskillt de som är i min sitts (nyinflyttade till Stockholm).

  Detta är alltså ett så kallat önskeinlägg!

  Fortsätt med det du gör! Ditt driv är verkligen inspirerande.

  Kram
  Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg