MONDAY DEALS @ BLACK WEEK

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Svart Gina jacka // Svart Gina kavaj // Wakakuu kappa // Vit Wakakuu basic skjorta // Boot // Mohair filt // Missoni handduk // Fritz Hansen lampa // Beige skål // Träningsskor // Adventsljusstake // Vas

Årets största shoppingvecka är här. Ni kanske tänker ännu ett inlägg om konsumtionshets, men så måste det ju faktiskt inte vara. Ja, vi alla konsumerar förmodligen mer än vi borde- men bara för det är billigare denna vecka betyder väl kanske inte det att man köper produkter man inte skulle köpa annars. Hoppas jag inte i alla fall. För mig handlar Black Week mer om att shoppa smart, har man tänkt att köpa något, vänta till denna vecka och passa på. I princip alla märken, butiker och sidor har rabatt någon gång under denna vecka så varför inte?! Men som med allt, var kritiska, ta aldrig in allt ni ser, det är mycket reklam överallt men bara för det betyder inte det att man ska köpa mer. Jag tänker istället att man får mer info om allt- är mer kritisk när man beställer produkter. Eftersom jag jobbar mycket med försäljning från olika sidor vet jag att returerna för samtliga märken är högre än någonsin- vilket bara betyder att folk är medvetna och inte behåller en produkt de tycker lever upp till alla krav.

Ni vet att jag är mer för kvalitét än kvantitet. Hellre köpa en dyr sak än färre billigare. Eller det jag tycker man ska tänka på är- typ basplagg – kör kvalité. Investera i bra saker som håller länge. Ska du köpa en nyårsklänning du kommer använda någon gång- köp något billigare. Jag föredrar att tipsa om high end brands, efterfrågan styr mina inlägg så jag blandar alla olika märken, sidor och produkter.

Eftersom vi ska flytta är det mest inredning jag kommer köpa själv- vi har redan köpt en hel del men vissa saker har vi kvar så det blir det pass på.

Tänkte köra ett sånt här inlägg varje dag nu för att samla alla produkter till er. Här kommer måndagens deals, i kollaget hittar ni mixade produkter som är på rabatt idag. Men kom ihåg (nu blir de reklam här) ni vill spara några slantar för att köpa mina smycken och kläder som släpps i år ;-), jaja- hur som här kommer dagens bästa deals!

Bik Bok (50% på utvalda styles hela veckan)

Safira (20% hela veckan + andra deals varje dag)

Gina Tricot (30% på jackor, kappor och kavajer idag)

Royal Design (olika erbjudanden på produkter varje dag, massor av blandat)

Bubbelroom (25% på klänningar) visar även några på min story idag 

Nelly (30% på NLY by NLY idag) + nya deals varje dag + 20% på ALLA varumärken

Wakakuu (25% på Wakakuu Icons idag)

Ellos (50% på tusentals varor)

Åhlens (30% på adventsbelysning)

Lyko (25% på nästan all hårvård)

Arket (20% på en utvald färg varje dag i veckan, idag blått)

Pre black friday (se allt som kommer vara på rea) hos Flattered 

Sellpy (10%) heja att inte bara köpa nytt, jag har btw fortfarande varor i min sellpy store häär. 

Looks på rea idag:

Grå kappa // Grå tröja  25%)

Tshirt // Byxor 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg