MARRAKECH SNAPSHOTS

 

 

Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Jag och Moa sitter just nu på Frankfurts flygplats och väntar på nästa flyg för att ta oss hem. Det har varit några långa, intensiva och VARMA (42 grader) dagar i Marocko. Men väldigt spännande eftersom jag aldrig varit där förut. Ni har säkert sett massor på min IG story men tänkte lägga upp det här också. De senaste veckorna har jag knappt haft en lugn stund så ska bli skönt att komma hem, landa lite, träna, ta det lugna, blogga ikapp och sådär. Dock blir det inte så länge då det bär av igen redan tiiidigt söndag morgon…

Rekommenderade inlägg

  1. Vad hände med hälsokontot på instagram du pratade om att starta?? Hade varit väldigt kul om du gjorde det!! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *