TOUCHDOWN MYKONOS

Efter en kort men festlig och rolig helg hemma åkte jag och Moa till flygplatsen igen igår natt. Denna gång för att ta oss till Mykonos. Är här med några norska vänner vi träffade i LA i höstas. Bor på fiiiinaste Cavo Tago och checkar läget inför sommaren. Vi ska ju nämligen hit i Juli med våra pojkvänner. Det kommer att bli väldigt trevligt. <3 Jag och Elin hade så kul här förra sommaren. Tror knappast det finns ett härligare ställe om man vill stå på stranden i solnedgången med ett glas bubbel i handen? Huuur som helst, detta blir en liten uppvärmning av sommaren.

  1. Varför skriver du inte ut att ni är där och fotar med ett företag? Och uppenbarligen får allt betalt? Istället för att få det & framstå som att ni är där på semester & betalar själva? 🙂

      1. Precis som de hjälper oss att fota! Inte så att detta är något betalt isåfall hade jag givetvis, som alltid, skrivit ut att det är i samarbete med företaget. Vi träffades i LA (de är fotografer och vi hjälper varandra:)

  2. Det ser heelt fantastiskt ut! Vad är det för kamera ni tagit dessa bilder med? Alltså typ översta med kaffekopparna? Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg