MILANO SNAPSHOTS

Igår kom jag hem från Milano efter en vecka med Italian lifestyle dvs: blivit marinerad i vin, pasta och allt som hör Italien till. Jag har då återigen varit och hälsat på Bea som ni säkert förstår. Det är heeelt sjukt att hon har bott där i 3 år nu. Det kan faktiskt till och med ha varit så att det var sista gången jag var där innan hon flyttar. Så sorgligt! Haft väldigt, väldigt mycket kul i den staden.

Denna gången gjorde vi ingenting speciellt. Bara umgicks, gick till lite favoritställen, försökte tänka ”nu gör vi detta för sista gången”. Även om det verkligen inte är jag som bott där känner jag att jag har ett starkt band till staden med tanke på att jag varit där så många gånger och alltid bott hos Bea. Det blir en liten annan grej när man är med någon som bor i en stad, det blir inte lika turistigt, man träffar italienare, gör annat än om man bara är turist osv. Jag personligen äääälskar Milano. För att kortfattat beskriva den så är det en trevlig, chill stad. Man bara är! Vilket är helt underbart haha. <3 Eftersom så många frågat ska jag även någon dag sätta ihop en Milano guide till er.

 

 

  1. Heej!!
    Ska på två bröllop i sommar, skulle du kunna tipsa om längre klänningar till bröllop?? Älskar din stil

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg