Hej nya bloggen!

Hej på er!
Gud vad det har ekat tomt på bloggfronten för mig hehe… Men nu sitter jag här och skriver på en sprillans ny, välfungerande dator vilket gör det hela GANSKA mycket enklare. Att det dessutom är på en helt ny blogg är ju inte helt fel. Tyvärr så har det blivit lite strul ang min exportfil, dvs mina gamla inlägg ligger inte här ännu bara sen ett halvår tillbaka när jag egentligen skulle bytt. Det blir därför ett lite skumt glapp här nu-  Men det kommer sen så ni vet hehe. Ska försöka uppdatera flitigt så det inte känns allt för tråkigt med inlägg sen förra året.

Hur som helst, jag hoppas ni tycker det blir kul att jag får en nystart och kan göra detta bättre och mer intensivt. Hoppas att ni gillar min nya header och att allt ska fungera bra. Allt ser inte riktigt ut som det ska ännu, men det kommer. Så tack för ert tålamod hehe. När allt är hundra % klart kommer ni i alla fall tycka att detta är en bättre ändring kan jag lova.

Från och med nu är det endast mitt gamla domän lovisabarkman.com som gäller så lägg det på minnet!

Hörs snart,

KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg