THE IVY

Allt är så himla trevligt här. Idag började vi dagen med en frukost på The Ivy. Jag har sett så mycket om det stället och velat gå dit så himla länge haha så det var väldigt roligt att äntligen komma dit. Ni skulle bara veta hur mycket ställen, platser, restauranger osv jag har sparade i listor och bilder på min mobil.

Detta var i alla fall precis så fint och bra som jag tänkt mig. Rosor överallt, fina saker och bara allmänt lyxigt samtidig som det var väldigt gulligt. Hade absolut kunnat tänka mig att ha som stammis ställe för helgbruncher.

Nu är jag precis hemkommen från en födelsedagsmiddag. Imorgon står det träning, hike och fin lunch på schemat. Ni hör ju själva att jag trivs. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg