SALE FAVS

DETTA INLÄGG INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS.

Adlinks:

Skjortan jag har på bilden //

Vit twistad skjort/blus // Brun väska (jag har denna i svart, ääälskar den) // Svart twistad väska //  Blazer // Grå tanktop //  Svart blus // Brun väska // Svart clutch // Vit rutig skjorta //  Vit stickad mössa // // Svart twistad väska // Vit mössa 

Andra tips från rean: denna Isabel Marant jeansjacka, denna blå rutiga skjortan och dessa Toteme jeans !

_

Ni vet ju att jag gillar Wakakuu, shoppar väldigt mycket av mina kläder från dem. Tycker om det för det är svenskt men säljer massor av märken jag gillar som ofta bara går att hitta utomlands. Hur som helst tänkte bara tipsa pga det är ett av få ställen man kan hitta saker från typ Toteme på rea.

  1. Snälla snälla tipsa om fiiiina ljusa träningskläder inför våren!! Letar efter perfekta vita sneakers som funkar till gym/promenader ute, vita collegetröjor att ha till från träning, bruna och beige tights till yoga/gym + sport-bh i vitt/svart. Du har ju så otroligt fin träningsstil (fint ord hehe).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg