IN OR OUT

Några snapshots från idag. <3

Känner mig så kluven i allt denna ovissa tid. Vad är rätt och vad är fel? Stanna inne som alla andra länder uppmanar till eller gå ut, stötta diverse branscher, leva som vanligt. Jag vet inte. Haha. Allt känns väldigt konstigt hur som helst… Vad gör ni? Blir nämligen otroligt förvirrad av mitt instagramflöde… Ser ut att va 50/50 där!

  1. Får uppfattningen att Sverige ej tar detta på så stort allvar? Så många har blivit smittade på kort tid och detta är bara början. Tycker inte det spelar någon roll om man tillhör en riskgrupp eller inte, stanna inne så gott som det går bara.

    Jag bor utomlands och på en dag stängdes allt! Butiker (förutom mat butikerna men de har justerat öppetiderna), gym, biosalonger, frisörsalonger, och massor av restauranger, (dem som är öppna är endast öppna för take away) osv. Man kommer liksom inte ens in eller ut ur landet.

    Går ut på en enstaka prommenad då det är max 10 pers ute haha, större risk att bli smittad i mat butikerna enligt mig. Beställer endast mat hem (har fler wolt påsar än möbler hemma liksom haha) ifrån restauranger och försöker stötta dem som väljer/kan ha öppet.

  2. Gå ut och lev på som vanligt om du är frisk. Du är knappast i riskgrupp. Stötta företag och låt ekonomin. Du driver väl själv företag och vill att andra ska stötta det du gör? Lev och njut och gör skillnad 😀😀 trevlig helg och njut! ❤️

  3. Lyssnade precis på en nationalekonom som gick igenom just detta. Enligt nationalekonomiska principer, kommer ekonomin att snabbare gå tillbaks till ett normalläge om man stannar inne och undviker att bli smittad. Då kan saker snabbare gå tillbaks till det normala, än om folk ger sig ut för att shoppa/stötta butiker, men att då smittan (och i och med den permitteringar, osv) fortsätter längre. På lång sikt är det därför bättre att ta en kraftig smäll för ekonomin nu, än att vi ska haaasa oss fram under en lång tid. Så, stanna inne, och stötta genom nätshopping, hemleveranser och presentkort istället! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg