BASICS FOR SPRING

INLÄGGET INNEHÅLLER Annonslänkar//adlinks.

Ni vet ju att jag alltid tjatar om kvalitet, bra basplagg etc. Men det är faktiskt grunden till att alltid ha något att ha på sig. Ganska så säker på att om du känner ”ingenting passar ihop, har massa kläder, men inget att ha på mig ändå” beror det på att din grund är för dålig. Man behöver verkligen inte ha lika ”tråkig” stil och färgskala som mig- men har man basplaggen är det så mycket enklare att ha färre men bättre plagg man använder. Tror vi alla kan känna igen oss i att man har otroligt mycket som bara hänger och några få, väldigt välanvända plagg. Satsa på bra grund (ja kan va tråkiga och dyra inköp) MEN desto roligare blir det när alla era färgglada, härliga, trendplagg (som jag tycker man ska köra mer budget då dem dels inte är forever trendmässigt men även inte är plagg man vill använda lika ofta pga mer utstickande) passar till allt.

ADLINKS: Svart klänning // Vita jeans// Trenchcoat // Svart stickad tröja //  Vit linneblus // Vitt linne jag har på bilden // Svart skinnkjol jag har på bilden //Beiga skor // 

ADLINKS: Svarta kostymbyxor // Linne //Jeans // Boots // Grå tshirt // Bottega väska // // Skjorta // New Balance

Mina bästa basplagg:
Den vita skjortan.
Svarta kostymmbyxor.
Ett par bra vardagsjeans.
Ett par stövlar, sneakers och ett par boots/klackar.
Svart oversize kavaj.
Den perfekta bas t-shirten (svart och vit)
Stickad tröja i svart, stickad tröja i camel.
Ribbstickade linnen att ha under allt.
Till vintern: camelfärgad ullkappa, till våren: trenchcoat.
Svart varje dag handväska.

+ adds som jag gillar väldigt mycket!
Stickad svart klänning
Någon finare blus
Något plagg i skinn (byxor eller kjol)

Detta kommer man väldigt långt på och kan variera i all evighet!! Funderar på att göra en 7 day 10 pieces wardrobe challenge. Hade varit roligt, tror heller inte det hade varit svårt. Kan testa att göra det med plagg jag tycker är bra basplagg som finns att köpa nu och ett med bilder på mig med plagg från min garderob. Det får bli veckans hemma syssla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg