SOVRUMS UPDATE

Reklamlänkar / adlinks.

Stora beigea kuddar // beiget överkast // sängbord // tofflor // pläd.

Ni är många som frågar om lägenheten och vill se bilder. Tro mig, det är inte bara ni som vill se slutresultat- det vill jag också. Men vi väntar fortfarande på sååå mycket saker. Ingenting är klart verkligen. Kan inte förstå att det jag beställde i november kommer först i mars. Så roligt när alla säger ”men bra att ni bor in er och ser vad ni vill ha” pga att det är tomt- nej nej. Det gjorde vi inte, jag beställde långt innan vi flyttade men det spelade inte riktigt någon roll. Leveranstider är helt sjuka nu för tiden hehe. JAJA, den som väntar på något gott. Hellre det än att köpa saker bara för att de finns på lager som man inte är helt nöjd med.

Igår kom i alla fall våra sängbord. Egentligen är det nog inga sängbord utan mer sideboards till lampor eller liknande men jag blev kär i dem och har ej hittat något annat jag gillar- så fick bli dem. De är lite låga men tycker mest det är gulligt. Sängbord fyller inte en så stor funktion för mig så där väljer jag faktiskt hellre snyggt än bara praktiskt.

Såhär ser sängborden ut i alla fall! Man köper underrede och skivan för sig. Så nöjd med färgen vi valde. Vi köpte table base i Ivory (här) och sen table top i beige marmor (här)! Jag tycker verkligen de är såå fina. Fantastisk färg!

Sovrummet är väl det rum vi hittills har gjort om mest. Det var tapeter men vi målade om och satte ramar på väggarna och garderoberna. Var många gånger inne på färg- men landade i vitt och vi är väldigt nöjda i det beslutet. Jag tycker inte om färg, är nästan rädd för färg har jag insett. Målade liksom om hallen 4 gånger för färgen kändes fel, mörk, gul osv…. Så hellre enkelt och neutralt från början så kan man arbeta med färg i textiler etc (också enklare att byta ut) om det känns för platt och tråkigt.

Vi har även tänkt att köpa en ny sänggavel för jag ogillar vår gamla starkt. Grå och passar inte alls in. Så igår sa jag, nej nu räcker det, vi tar bort den. Sett så många bilder på fina sovrum helt utan sänggavel och tycker egentligen det är mycket finare. Men kommer nog bli en lägre beige i alla fall pga skönt att luta sig mot. Även fler kuddar etc ska till såklart, här är bäddningen ej klar ville mer bara visa hur väggen ser ut! 

Har just nu de gamla gardinerna från sovrummet i förra lägenheten och de passar såklart inte alls. Måste ta tag i det i veckan, att beställa nya. Vill ha mörkerläggnings gardiner (gärna i en beige färg) i sammet och sedan några tunnare vita till också.

Lampan vi köpte till sovrummet blev inte alls fin, så blev retur på den. Har inte hittat någon bra ännu tyvärr. Sen lampan till fönstret beställde jag ju då vintage och när den kom var den helt trasig haha :(. Även våra sängbord var egentligen kantstötta och trasiga i marmorskivan, men väntat så länge på dem att vi beslutade oss för att inte skicka tillbaka dem och vänta på nya då det inte är något som syns om man inte kollar nära. Dock tråkigt att mer eller mindre allt vi köpt varit defekt på något sätt när vi äntligen fått det.

Hur som helst älskar jag sovrummet, det är fint, stort, ljust och mysigt. Heltäckningsmattan är magisk och när vi får upp gardiner och en riktigt fin lampa kommer det bli toppen. Sen en hel del piff som behövs också såklart men vi har i alla fall en väldigt bra grund nu! Vad tycker ni, gillar ni? <3

  1. Så fint ni har det!!! Kan tipsa om beiga sammetsgardiner i något kallare ton som jag hittade efter ett års letande, som dessutom är mörkläggande. Från märket Linum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg