TREND SKOR

Annonslänkar.

Flip Flops // Squared toe heels //

Trender är verkligen konstigt ibland. Oftast börjar det med att man tycker något är konstigt och fult- sen över en natt blir det hur fint som helst och man känner ett starkt måste-ha-begär. Ofta bör man nog låta bli (rekommenderar alltid klassiska, bra bas grejer) men ibland är det ju roligt att köra på lite trender också! Square klackar kan väl knappast någon ha missat, Bottega har givetvis de finaste men nu finns det liknande väldigt snygga modeller överallt. Vill verkligen ha dem ovan. Flip flops till klänning, i skinn, med klack etc är en annan sak jag verkligen fått upp ögonen för.

Båda dessa skor hade jag verkligen velat ha med mig till Miami, SÅ snyggt. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *