MAKING PROGRESS

Annonslänk.

Tofflor.

Det finns lång tid, sen finns det möbelleveranser. Haha! Det är så sjukt att det är månaders väntan på allt vi beställt. Nu har vi i alla fall fått matta, tv, två stolar, matbord, någon lampa. Soffa, köksstolar, daybed, bänkar, lampor etc saknas fortfarande. Men fint kommer det bli. För varje sak vi fått har vi bara tyckt att det blivit finare. Vilket gör mig glad- jag beställde ju allt innan vi flyttat in pga leveranstiderna. Och att inreda ett hem man endast varit på visning i- lättare sagt än gjort. Egentligen vill man väl bo in sig och känna av men då hade vi inte haft en enda möbel nu så jag chansade. Men känns riktigt bra och är otroligt nöjd över allt so far!! Äntligen börjat det kännas som ett mysigt hem. <3

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *