NÅGOT ATT SE FRAM EMOT <3

Annonslänkar.

Svart baddräkt // Sandaler // Oversize skjorta // Cykelbyxor // Sweatshirt // Solkräm // Sneakers // Vit sporttopp // Hatt // Beigea linneshorts // Zimmermann blus // Vit bikini överdel// Vit baddräkt // Prada bodylotion // 

Vintage chanel (perfekt som strandväska och så bra pris!!) // Chole solglasögon // Vit sandal // Dröm Zimmermann klänning // Solspray // 

Ligger fortfarande hemma sjuk, att det aldrig går över? Det ääär så tråkigt. Vill bara starta året, träna och må bra. Well well, det som piggade upp denna tråkiga dag är i alla fall att vi nyss bokade en resa. Känt att vi behöver en semester länge nu och nu bestämde vi oss äntligen vart vi ville åka. Blev Miami och ska åka om typ 3 veckor. Kände att det kändes härligt, va först lite inne på något väldigt lugnt resmål men sen kände vi Miami är kul. Jag var ju där förra året i februari och gillade det såå mycket. Ser verkligen fram emot att gå strandpromenader, sola, äta god mat, bara ta det lugnt!!! Sitter nu för fullt och letar klädinspo till resan.

Vill ha med mig massor av träningskläder för gå mycket promenader, det är ju rätt ”chill” och beachigt där så man kan ha rätt sköna kläder. Men sen såklart även lite mer fint, lyxigt. Men vill bara ha mjuka, sköna saker, titta på fina solnedgångar, äta pizza på stranden och åh så härligt det ska bli. Aldrig saknat solen så mycket som nu!

  1. Kan inte du tipsa om fina vårkappor/jackor i ett collage !?! <3 alltid när våren kommer så har jag INGET att ha på mig? haha! Känns som alla kappor/jackor är så tjocka och höstiga.. Behöver din hjäääälp <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg