HOME YOGA

Reklam för Peonias. <3

Imorgon kommer det massa tjejer till kontoret som vi ska fota och filma i mina träningskläder för att visa olika storlekar. Känns viktigt och kul att äntligen visa upp det. Tanken var att göra det innan jul men förseningar och tiden förstörde den planen, men nu så! Tycker själv att det kan vara så svårt att se och visualisera sig hur plagg sitter när de endast säljs online. Mycket enklare när man får se en tjej i samma längd osv som man själv har, speciellt med tights! Så håll utkik om ni vill se mer av det, kommer upp någon gång denna vecka!

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *