MITT HÅR

Jag får dagligen frågor om mitt hår, om jag har löshår och hur jag stylear det.

Ni som följt mig länge vet att jag alltid haft otroligt långt och tjockt hår. Det har alltid varit ”min grej”… Haha! För något år sedan gick mitt hår av/tappade massor. Så för kanske snart 2 år sedan satte jag i lite Hairtalk vilket tog emot för jag alltid tänkt ”jag ska aldrig ha löshår”. Då hade jag någon slinga fram bara och insåg hur bra det var/fint det såg ut. Efter ett tag satte jag i lite mer och efter ett annat tag bytte jag till Richy Hair efter rekommendation från min frisör. Föredrar Richy då det ännu mer smälter in i mitt egna hår, är mer likt i kvalitén, lite tunnare etc… Just nu har jag nästan inget hår fram, bara bak. Detta är en gammal bild så det ser inte exakt ut såhär nu, utan har mörkare, mindre hår etc. Men jag ÄLSKAR det och har otroligt svårt att tro att jag kommer sluta. Mitt eget hår har blivit så mycket bättre i kvaliten och jag sliter inte alls på det lika mycket då löshåret håller sig fint längre så man inte behöver stylea det lika ofta. Nä, men det är otroligt bra och kan verkligen rekommendera det eftersom det inte sliter alls. Har inga problem med det varken när jag har uppsatt hår eller tränar. Men sen ska man såklart komma ihåg att jag har ”mycket” hår i mig själv så det smälter in väldigt bra och fästena syns sällan. Hur som helst är det de bästa som hänt mig och mitt hår efter perioden av mycket håravfall!

Stylear gör jag sen 1.5 år tillbaka endast med Dyson AirWrap. Om ni inte vet vad det är- sök på youtube. Sliter inte heller något på håret och gör det sååå fint. Har inte använt en plattång eller locktång sen jag började med den.

Jag går hos Bangerhead på Humlegårdsgatan vilket jag gjort i så många år jag kan minnas. Min frisör heter Emma!

Let me know om ni har några mer frågor.<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg