MIN HUDVÅRDSRUTIN

Annonslänkar.

Jag gjorde ju min hudvårdsrutin på story för ett tag sedan, men fått massor av frågor om jag inte kan göra om den i ett inlägg också- så jo självklart. Den ändras såklart lite då och då, tror aldrig det är bra att använda samma för länge utan alltid utmana huden lite, testa nytt etc. Men såhär ser den ut atm!

Rengöring 1, en oljerengöring för att lösa upp sminkrester (obs viktigt behövs en till) (på rea just nu)
Rengöring 2, ÄLSKAR denna. Blir rent, man blir lite blank, alla rester försvinner. (på rea just nu) 

Har även börjat använda Foreo, mkt skönt att ta oljerengöringen på den. Har denna till ”vardags” för göra rent och även denna för sheetmasks. Har haft dem rätt länge men inte kommit igång med att använda dem bara, nu tror jag dock inte att jag kommer sluta. Tycker verkligen det får bort allt smuts på ett annat sätt. Det är faktiskt svårt att få bort sminkrester tycker jag…

Men tillbaka till steg 3, ansiktsvatten. Oh my gooddd, detta är bäst!!! Så bra och skönt. Tar på en Pad.
Steg 4, serum. Serum dagserum natt. 
Steg 5, ansiktscreme.
Steg 6, ögoncreme.

Någon gång i veckan: denna peeling + sheetmasks. Enda jag gör nu på vintern när jag är så torr. Klarar inte massa starka syra masker osv då. Peelingen är verkligen ”skonsam” och bra.

Min favorit sheetmask. 

Världens bästa liptreatment (tar även rätt mycket runt om munnen inte bara på läppar)
Body lotion + fuktmask jag använder nu. Båda är helt sjukt bra!!! Väldigt kräsen med body lotion, tycker ej om när de är svåra att få in i huden. Vill att de ska va lätta, fräscha, lukta gott.

Har även dessa rengöringsservetter som innehåller c-vitamin och jojoba olja som båda två är SÅ bra för hyn. Rekommenderar verkligen dem. Älskar att fräscha upp mig med dem om jag går osminkad, innan efter träning etc.

Förutom märken på produkter ovan kan jag varmt rekommendera Dermalogica och Excuviance som jag också använt länge och mycket tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg