MOCKBERG x LOVISA

Annons: Inlägg i samarbete med Mockberg.

English translation in the end of this post <3

Äääntligen kan jag dela med mig av all information ang smyckeskollektionen. Nu är det verkligen dags, för den släpps redan NÄSTA vecka. Skriv därför nu på en gång in ONSDAG 4/12e kl 12.00 i kalendern!!! Jag hoppas att det är en tid som kommer passa er alla, att man kanske kan ta lunchpaus el liknande för att shoppa snabbt. <3

Jag är så glad och nöjd med kollektionen, det blev precis som jag ville ha den. Kollektionen utgår från mig och vad jag tycker om att bära. Örhängen är det jag gillar allra bäst så det utgör den största delen av kollektionen. Tanken med det hela är att man ska matcha olika studs och hoops- vissa av örhängena kommer även att säljas i set som jag tänkt att man bära dem. Beroende på hur man matchar passar alla smycken både till vardags och fest! Dock tycker jag personligen att alla kan bäras till vardags, vi alla behöver glittra lite mer i detta tråkiga vinterväder.

Jag valde att ta fram bra ”bas smycken” som de perfekta vanliga guld örhängena, små hjärtan, små dropformade ”diamanter” osv då jag känt att det varit svårt att hitta sådana produkter. Men för att spicea upp det hela så har jag såklart även gjort lite mer festliga och glittriga produkter, även lite statement hoops. Jag älskar alla produkter och kommer använda dem flitigt. Förutom alla örhängen som kommer säljas enskilt/i olika set är det ett armband och ett halsband som tillkommer. De är väldigt simpla men har ändå det lilla extra och är perfekta för everyday use! Det jag är mest nöjd med är att de känns SÅ lyxiga och ”rejäla” om ni förstår vad jag menar. Känns väldigt viktigt för mig att erbjuda produkter i bra kvalité och detta blev verkligen bra. ÄLSKAR ALLT!


Mina absoluta favoriter. Dessa är magiska. Glittrar så sjukt mycket och är perfekta party örhängen! Ni måååste ha dessa. Ska filma någon video när jag har på mig dem så ni får se mer.


Hur fin kombo?! Örhänget längst ut är inte en rund vanlig sten, utan en dropformad. Vilket gör den lite mer unik. Men ett väldigt bra örhänge må jag säga. Passar alla dagar och alla kombinationer. Fint med små också. <3


Har ni inte fler hål än 2 kommer ni vilja ta det efter ni sett denna kampanj… De är såååå fint att ha massor av små olika smycken! ÄLSKAR det lilla hjärtat. ÄLSKAR även den lilla sparkling hoopen. Det är det perfekta side örhänget till allt. Sen kan vi ju passa på att prata om den vanliga guld hoopen också som är helt perfekt tjocklek, storlek etc… Som ni märker är jag helt enkelt kär i allt!

Att rita denna symbol och få till den fint var inte det lättaste men den blev SÅÅ bra tillslut. Älskar dessa!!! Man kan även variera dem genom att ha dem såhär neråt, eller vända på dem med andra sidan upp eller ha dem åt sidan. Tre helt olika örhängen i ett?! Love it.


Halsbandet och sen har vi armbandet som då ser likadant ut. Perfekt vardagssmycke!!!


Som ni ser är det en hel del, de stora glittriga hoopsen är mina favvisar som sagt men allt annat kommer typ på delad andra plats.

Har sammanställt alla frågor som jag fått och hoppas nedan att jag besvarar de mesta, om inte bara kommentera. Hoppas ni kommer tycka om kollektionen lika mycket som jag gör, den perfekta julklappen till sig själv/önska sig/eller ge någon man tycker om. <3

LANSERINGSDATUM
4/12e kl 12.00 på Mockberg 

PRISER
599-899 kr. Många av smyckena säljs även i set så man får flera olika vilket jag tycker är superkul.

MATERIAL
Kollektionen är tillverkad i stål och mässing. De är de vanligaste metallerna som används när man tillverkar smycken i den här prisklassen sk, bijouteri-smycken. De har olika funktioner. Stål är hårdare, och också tåligare. Men, pga av att det är så hårt och tåligt är det väldigt svårt att göra små fina smycken, utan de används ofta till enklare former där man kan ”skära ut” designen. För mer komplexa former och mindre smycken används därför istället mässing. Det är också en tålig metall men den är mjukare och mer formbar. Smyckena är sen pläterade i guldfärg. Silver är inte bra att plätera, därav har vi ej använt det. Armbandet och halsbandet är i stål. Vi valde stål för att det gick att göra de i stål och det är starkare än mässing och bra när det är en kedja. Resterande örhängena (förutom 1) är i mässing. Stenarna heter Cubic Zircon och är den vanligaste sten för den här typen av smycken, den glittrar SÅ fint. Kanske svårt för er att relatera, jag har lärt mig en hel del om material hittills och vet nu att detta är riktigt bra haha. Känns som sagt otroligt lyxiga och i bra och rejäl kvalité utan att det är det minsta klumpigt!!

KOMMER DEN I FLERA FÄRGER?
Nej, kollektionen kommer bara i guld. Men eftersom det är mycket stenar på mycket tror jag att de passar de allra flesta, inte blir för ”guldigt” om ni förstår vad jag menar.

ANTAL SMYCKEN
Kollektionen är limited edition- så skynda fynda!

SHIPPING
Vi erbjuder shipping worldwide + fri leverans och fria returer. Hur bra?!

ANVÄNDNING
Precis som de flesta smycken har som regel rekommenderar vi ej att man duschar med dem.

English translation:

The drop will be 4/12, 12.00 at Mockberg.com
Prices will be from 599-899 SEK. 
Shipping worldwide + we offer free international shipping and free returns worldwide.
Limited edition! 
Materials: Brass and stainless steel + gold plated. Stones are cubic zircon.

Write a comment or dm if you have any further questions. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg