BÄSTA SHEETMASKEN

Annonslänk.

Sheetmask 

Efter ha provat många, billiga, dyra, konstiga, bra och dåliga skulle jag nästan vilja utnämna mig till sheetmask expert. Jag tycker det mesta är ok bra, men tycker iiinte om när de är “två delade”, tycker heller inte om vissa material. Denna ovan är min favorit just nu i alla fall. Den är skön och man ser skillnad efteråt, blir glowig och återfuktad.

Det var väl egentligen bara det jag ville säga! Bra julklappstips också eftersom den är röd hihi. Puss!

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *