RABATTKOD PÅ NELLY.COM

Reklam: I samarbete med Nelly.com

Shoppa HÄR.

Som ni alla vet älskar jag höstshopping. Det är det absolut snyggaste modet. <3 Nu har jag en rabattkod på Nelly som gäller på alla NLY brands.

Jag har gjort en landningssida där ni kan se alla mina favoriter. Tycker själv det blev riktigt bra och underlättar för ibland känns en så stor hemsida som en djungel där man inte hittar något. Men på länken ovan hittar ni som sagt mina favoritplagg hos Nelly nu! Rabattkoden gäller som sagt bara på Nellys egna märken- men valde även att lägga in lite andra plagg också pga så fina och alltid kul att mixa och matcha. Ska fota av lite av mina favoritlooks i helgen så ni får se hur dem ser ut på också.

Alla plagg är verkligen i en riktig Lovisa Barkman skala hehe…. Vitt, beiget, brunt, grått och svart. Precis som jag gillar det;))

KRAM

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg