HÅRPRODUKTER ATM

Advertising links//reklamlänkar.

Det är med sorg i hjärtat jag skriver detta inlägg…. Typ (ni som vet ni vet).  Min favoritserie för håret är  denna från Loreal, 50 kr, säljs på ICA, i alla länder och allt sånt praktiskt. Har använt det i ALLA år.

Provat varenda schampo som finns som ska vara bra men ingenting gör mitt hår finare än just det. Nu senast när jag var hos min frisör senast så fick jag mig en utskällning. Enda anledningen att det blir så fint är för det är så mycket silikon i. Det lägger sig som en hinna på håret och gör att kvaliten blir sämre, inga produkter kommer ner i håret etc etc. Det är tydligen inte alls bra för håret, även om det gör det otroligt fint hehe. Det är typ ”fake” fint. Vi gjorde då därför en Detox kur för att ”rensa” mitt hår. Sen sa hon, nu måste du använda BRA produkter utan massa tillsatser, använder du ditt Loreal så kommer du förstöra detta. Jag var väldigt skeptisk då jag inte gillar nååågra andra schampon (förutom Kerastase men det är massa silikon i det också lol) men måste faktiskt säga att detta funkar på mitt hår. Det blir inte LIKA fint, men det är bra. Får dagligen frågor om vilka hårprodukter jag använder så tror inte ni tycker det är så tokigt i alla fall. Passade på att skriva detta inlägg nu när Living Proof har 20% rabatt på allt ifall ni vill testa något.

Det jag använder från dem är:

Hårspray med värmeskydd.
Jättebra torrschampo.
Detta volym schampo.
Detta volym balsam. 

Yes, det är de jag använder nu. Annars i mitt hår har jag denna olja/glansspray och detta värmeskydd.

Jag gillar ”lätta” produkter som ger mycket volym. Värsta jag vet är för oljiga grejer som gör det tjockt och tungt. Vilka är era favoritschampon?

Rekommenderade inlägg

  1. Alltså ditt hår är magiskt? Vore kul om du kunde göra ett inlägg med dina vinter ”wardrobe essentials”. De plaggen i din garderob som du använder mest och inte vill vara utan:)

  2. Kan varmt rekommenadera plumping serien från Kevin murphy! Ger håret volym samtidigt som det blir lent, ska dessutom öka hårväxten. Jag har faktiskt märkt att mitt hår blivit både tjockare och längre med bra kvalitet sen jag började använda det!<3
    Kram

  3. Älskar Living Proof, det märket har gjort magi för mitt hår som tidigare också led av massa silikonprodukter! Vill även passa på att säga att du har jättefint hår!
    Om du inte redan vet det så vill jag bara ”varna” för att både oljan från Moroccan oil och Oribe Gold lust innehåller massa silikoner, det kan vara svårt att tvätta ur dem med ett sulfatfritt shampo som Living Proof.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *