SKINCARE NEWS

Reklamlänkar // Advertising links.

Ni vet ju att jag inte är någon sminkfantast men att ta hand om sin hy tycker jag är desto roligare. Har testat en hel del nya grejer nu som jag verkligen gillar så tänkte berätta lite om dem nu efter ett tag när jag kan utvärdera hehe!

____________________________________________

Först tvättar jag med oljerengöring- denna från Klairs , sen använder jag By Wishtrend Acid-Duo Cleanser just dessa är en väldigt bra kombo och det är bra med två olika tvättar för att först få bort alla sminkrester, sedan rengöra mer på djupet.

Denna toner som jag verkligen gillar då den är lugnande (behöver verkligen det) men är ändå bra mot orenheter, exfolierar osv- gör dock ej denna varje dag. Serum också från Klairs (riktig vitaminkick) sen har jag två olika krämer jag använder nu. Denna tillhörande i serie från Klairs (gillar verkligen det för de har så bra priser) men ÄLSKAR även denna nattkräm från Exuiviance. Lovaaar den är världens bästa, ni måste prova den!!! Skönaste krämen man kan ha i sitt ansikte helt klart. Har in inte testat Exuviance produkter tidigare kan jag verkligen rekommendera dem och såklart allt från Dermalogica som jag verkligen också gillar.

Alltid lite svårt med hudvård, veta vad man ska ha osv. Dyrt är det också så man vill ju inte köpa hem produkter man inte är 100% nöjd med. Men hittade faktiskt lite olika set jag tänkte tipsa om av sånt jag verkligen själv tycker om och kan rekommendera. Exuviance har tre olika startkit, för olika hudtyper. 8 el 9 produkter beroende på hudtyp men för 259 kr! Värt att testa helt klart.

Dermalogica har även dem massa olika startkit, detta är de jag kört från dem tidigare. Här får man 5 olika produkter (större än i kitet ovan) för 479 kr. Men finns massa fler för alla olika hudtyper… Denna produkt har jag ALLTID hemma och sprayar på låter verka innan kräm ofta när jag känner att jag behöver extra fukt. Skrivit om deras rengöring många gånger men deras special cleanse är verkligen BRA. Man får sådär blank, ren hud efter ni vet? Love it.

Även Klaris har massor av olika kit, dock dyrare med endast stora produkter. Detta var i alla fall på rea nu och de är verkligen bra grejer och ni får allt ni behöver så även det är ett hett tips. Jag har torr, känslig hy så tänk på det när ni utgår ifrån allt, jag pratar om produkterna.

Andra grejer jag har hemma nu och gillar är massa olika från Ole Henriksen, denna omtalade banana bright ögonkräm ex. DENNA mask är sjukt bra och rolig (haha), tyckte även om deras nya som är en lite skonsammare kemisk peeling än många andra. Bra för min känsliga hy:) Dessa wipes är dröm när man reser, en C-vitamin kick är precis vad man behöver på en torr hy då.

Jaaa det var lite jag tycker om just nu. Smink äger jag typ inget men hudvårdshyllan är desto fullare här hemma. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg