FINA MYSKLÄDER

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Grå stickade byxor // Beiga byxor // Stickad morgonrock // Beige hoodie // Gråa byxor // Grå hoodie // Svarta ballerina tofflor // Ugg tofflor // Grått tunnt rib set – finns massa fler varianter/färger HÄR.

Fick så mycket frågor om detta gråa fina set ni skymtade på mina stories igår. Tyvärr finns det inte ute ännu- press från Nelly. Men I will let you know asap- lovar. Tills dess tipsar jag om lite annat fint. Nu är verkligen mysplaggens viktigaste bästa tid. <3

Svart stickat set // Beige/rosa stickad byxor – matchande hoodie // Beiga byxor med tröja till (budget) // Rosa slippers // Cashmere filt // Beige ribstickad tröja // Flufftofflor 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg