VANILLA WANTS

This post contains advertising links.

My dress, hat Zara, shoes Hermes.

White sandals // Straw bag // Check dress // Beige swimsuit // White pom pom beach dress // White ruffle dress // Shell Pearl Bag// Beige shirt dress // White bikini // Golden primer // Glow drops // Lipgloss // Gold Knot bracelet // 

Got so many questions about this dress on IG, and I really understand why. THE perfect beach dress! My favourite colours is all year around beige and white, but this time of the year that really is the only colour I wear. Love summer cream looks, goes very well with tan legs and beachy hair, don’t you think? 🐚

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *