GO TO LOOK

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Foton: Amanda

Något som alltid funkar när man inte vet vad man ska ha på sig är verkligen en vit skjorta. Passar till allt och nästan alla tillfällen. Denna är dock lite extra med roliga detaljer. Men gillar verkligen den! Svarta tillbehör och mina favoritsolglasögon atm. Ser ut som Celine men är betydligt mycket billigare. 

Idag är jag bara hemma och jobbar. Ska fixa med fakturor, svara på mail och planera lite saker. Snart är det dock dags att fixa sig inför kvällens festligheter. Konstigt med fest mitt på en tisdag men varför inte. När Nelly styr är det bara att tagga till för de har jämt de absolut bästa festerna. Står i valet mellan en längre svart klänning, röd bandageklänning eller något med paljetter… HMM. Alla looks är fina så piggar nog upp denna gråa dag hur som helst. <3

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *