HELGEN I BILDER

Annons: Länkarna i inlägget är reklamlänkar.

Min helg i bilder kommer hääär. Börjar den i fredags morse med ett pass på Barre Sthlm. Testade den på Kommendörsgatan denna gången, måste säga att jag gillar studion i Birkastan mer. Mysigare och mindre. Men bra pass hur som helst. Uppskattar verkligen den typen av träning.

Efter passet hade jag lite ärenden i form av paketupphämtning att fixa med. Så cyklade runt och hämtade diverse saker. Satte mig ute på Broms och tog en kaffe och svarade på lite mail innan jag cyklade hem igen. På tal om att jag har börjat cykla överallt. Det har ju då blivit överallt. Det är så sjukt tidseffektivt så känns totalt onödigt att gå trots att det ofta är nära till ställen osv hehe. 

Nu åt jag ingenting där för skulle hem, men kolla vilken god frukost de har på Broms. Rekommenderar. Väldigt trevligt där inne också nu på hösten måste jag säga. Men verkligen god frukost. Hit blir det att gå och äta med Moa när hon kommer hem igen. På tal om henne så saknar jag henne SÅ. 

Väl hemma blev det frukost. Grönkålsjuice från Lett. Kvarg, keso, grapefrukt, granola, kanel. Även avokadomackor. Precis som alla andra hade jag en period där jag åt extreeeemt mycket avokado för något år sedan. Föråt mig verkligen på det så efter ett tag så jag tröttnade helt men nu de senaste veckorna har jag haft sjuka craving efter det haha! Kul att hitta tillbaka. Framförallt kul när ens cravings inte bara är på lösgodis…

Mkt mkt fint utanför fönstret här nu. <3

Hade verkligen en bra träningsvecka förra veckan. Har börjat känna mig stark igen. Så roligt när man är inne i en träningsperiod och känner att det går bra. Efter det satt jag hemma och jobbade lite, sprang iväg på ett möte och sen lagade jag lunch. 

Denna mat ser inte mycket ut för världen men den är faktiskt väldigt, väldigt god. Jag vet inte varför det blev en så extremt dålig bild hahaha.. Tror jag hade lite bråttom när jag åt. Det är i alla fall en kycklingcurry som jag inte direkt följer ett recept till men det är gul paprika, lök, kyckling, gul curry, paprikapulver, salt, peppar, lite chili och vad man nu vill ha för kryddor. Såsen gör jag alltid olika man kan ha allt från matlagningsgrädde, creme fraiche, kvarg eller vad man nu vill ha. Blir ju alltid lite godare med grädde (vad blir inte det) men man kan ta vad man vill. Tycker man såsen blir för tjock kan man bara hälla i lite vatten eller vad som helst. Rekommenderar iaf. Perfekt att göra mycket av, ha hemma och värma med ris, grönsaker eller pasta till. 🙂 

Efter det fixade jag i ordning mig och tog mig ner till Djurgården där jag skulle fota lite höstbilder tillsammans med Amanda. Strålande sol, krispigt, friskt och härligt var det ute. Detta i kombination med en lövtäckt färgglad mark och duktig fotograf resulterade såklart i väldigt fina bilder. Har lite kvar att visa som kommer senare i veckan. 🙂

Känns som att jag numera är ansiktet utåt för promenader på Djurgården. Enda jag lägger ut på min story. Men det är ju sååå fint. Speciellt denna årstid!

När man har någon som kan fota en får man passa på att ta med sig kläder. Jag är så bra på att byta om smidigt på offentliga platser efter alla gånger jag bytt om haha. 

När solen gick ner gick jag hem och förberedde för kvällen. Hade egentligen massor av festliga planer men sen blev allt tyvärr inställt så blev på så dåligt humör. Hatar när saker inte blir som man tänkt sig men det blir dem ju nästan aldrig så det är väl bara att lära sig att ställa om och vara positiv ändå. Hur som helst blev det jag och godispåsen, soffan och ett långt telefon samtal innan jag somnade. 

Allt var dock mycket roligare för att jag hade en fin pyjamas att ha på mig! Ni hittar den här.

Lördagen började jag med att hämta ett paket som UPS skulle levererat dagen innan. Alltså förlåt men finns det någon som har en bra historia med UPS? Har ett paket någonsin levererats som det ska?… Brukar inte vara den som klagar och hänger ut företag men är så otroligt trött på deras oproffisiga bemötande. De skulle lämna hemma hos mig på fredagen, sitter hemma och väntar på angiven tid- kommer såklart inget. Någon timme senare ska jag iväg på möte och går ut genom dörren, precis då får jag ett sms från dem att det inte var någon hemma och att de har försökt leverera. Bilen står fortfarande utanför (de har inte försökt, de har inte ringt, portkod och allt har jag skrivit i). Han ser mig, jag vinkar, försöker stanna honom men han kör iväg. Det finns anledningar att vissa paket behöver komma hem och nu var ju då detta så otympligt att jag fick ta taxi från ombudet. Helt i onödan verkligen. Huuuur som helst. Löste sig gjorde det såklart men ibland önskar man att saker kanske kunde lösa sig lite smidigt. 

När jag kom hem lockade jag håret med min nya locktång från Dyson. LOVE IT. La upp en video på snap där jag berättar hur man gör för er som är nyfikna!

Huuur fina lockar blir det inte med den? Stora, mycket volym och frisör känsla. Exakt så som jag vill ha det. 

Sen var jag och gjorde lite ärenden. Köpte saker som man av någon anledning behöver. Tofsar, strumpor, nagellacksbortagning. Var inne på H&M i fältan för första gången och var chockad? Den var så fin? Man kunde till och med äta lunch? Liksom va? Ni ba haahaaa det märks att du är från Småland gumman. Nä men tips faktiskt, sjukt fin butik.

Tråkigt att man ser så fake glad ut när man är glad egentligen haha…

Efter det gjorde jag mig klar för lite födelsedagsfirande för en person jag verkligen tycker om. Honom vill jag inte dela med mig av här men väldigt glad att jag träffat honom hur som helst. 🙂 Gav honom en present och konsertbiljetter till en grej i min favoritstad (gissa vilken en gång). Så deeet ser jag fram emot att åka iväg på senare i höst. Var en mycket trevlig dag och på kvällen var vi ute och åt middag. Jag ville prova Bank hotell så det blev det. Innan det gick vi och tog en drink på Calle P. 

Suddig bild men väldigt fint där inne. 

Delade på två förrätter. När man äter med mig får man alltid dela. Allt. Haha! Men det är väldigt bra tycker jag, då får man ju äta fler saker. Den till vänster var  i alla fall något med vaktel och rödbetor och den andra langoustine med saffran, fänkål och tomat. 

Sen åt vi båda Chateaubriand (ja var tvungen att googla stavningen ja) och det var väldigt gott. Trevligt med rödvin och kött nu på hösten. Äter rött kött väldigt sällan numera men om det är någon gång jag tycker det är värt att äta det definitvt denna tid. Väldigt höstiga tillbehör också med kantareller och jordärtskocka.

Efter det var vi väldigt mätta men vi kunde inte, inte ta deras efterrätt den omtalade grisen haha. Ni har säkert sätt den på Instagram. Rolig och gullig efterrätt men FÖR söt. Alltså vi snackar sockerbomb på sjuk nivå och då är jag ändå någon som äääälskar socker. Men ändå värd att ta pga så söt haha. Gillar även när de serverar och lägger upp på plats såhär. Drack en mycket bra espresso martini och sen gick vi till V en sväng. Men det var väl kanske inte superkul och vi båda var trötta så blev hemgång tidigt. Eller ja, vid 2 tiden kanske. 

På söndagen vaknade jag och hade hoppats att jag skulle orka gå på mitt danspass men det gjorde jag tyvärr inte. Istället blev det en liten promenad bara innan jag skulle iväg på event. 

Mötte upp bland annat detta glada gäng på Strandvägen 1. 

Jag och mamiiii. SÅ sjukt att en kompis ska få barn så snart? När blev vi vuxna?

Piggade upp den gråa söndagen med ballonger och en båttur till spa. 

Alla tyckte att jag såg så gullig och ung ut i min mössa. Berättade att jag dagen innan fått visa leg för Nocco på Ica (15 års gräns) och Lojsan sa att det var helt befogat med tanke på att hon också hade gissat på att jag var 15-16 år hahhaa… Var såklart tvungen att göra en omröstning på Instagram för att fråga vad alla andra tyckte och det blev sjukt nog 50/50 i frågan 15 eller 23. Alltså var det några tusen som tyckte jag såg ut att vara 15. Tur att det är den andra Lovisa som är gravid, haha. 

Det var i alla fall Glossybox som hade eventet och det var på Sturebadet Marina Tower eller vad det nu heter. Så himla mysigt men tjeeejhäng, godis, frukt, mat från vegan house och så fick vi även varsin Hamam behandling. Skönt och perfekt avslut på en bakissöndag! Det var min helg det. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg