Get the look – budget version

Innehåller annonslänkar//contain adlinks.

Get the look of my Chanel sandals – Budget option from H&M

Budget option from my Loewe bag here also from H&M

 1. Så bra tips!

  Bästa Lovisa jag har en kompis som fyller 25 och hon älskar skönhet och hudvård. Så tänkte köpa den här stora make up bagen till henne och fylla med lite smått och gott. Men! Jag kan inte bestämma mig för vilken färg, om man ska köp det klassiska svart vita mönstret eller den nya färgen. Båda är ju så fina! Vilken tycker du? Bifogat länkar, tack tack tack för svar <3

  https://www.bymalenebirger.com/se/en/cosmetic-bags/bae-beauty-cosmetics-case-Q68960065.html?dwvar_Q68960065_color=1S7&cgid=Wc2207979#!

  https://www.bymalenebirger.com/se/en/cosmetic-bags/bae-beauty-cosmetics-case-Q68960065.html?dwvar_Q68960065_color=1S7&cgid=Wc2207979#!

  1. Åh båda är ju fantastiska och hon kommer 100% bli så glad för båda men jag hade nog valt den ljusa<3 meen välj det du tror hon gillar bäst såklart! Så fin present och grattis till din kompis <3

   1. Ja så svårt! Hon älskar din stil likt som jag och har mycket walnöt, beige hemma. Den kommer stå framme. På ett valnötsbord. Fortfarande så jäkla svårt alltså! Haha, panik. Vad roligt att du svara och tack för svar <3

 2. Hej Lovisa! Jag tycker du är så otroligt inspirerande och har en så fin stil. Jag har bestämt mig för att rensa ut min garderob och börja om på nytt. Jag vill prioritera kvalitet och börja bygga upp en bra, stilren garderob. Har du möjlighet att göra ett inlägg med dina bästa tips? Hade uppskattat det såå mycket! Tack på förhand och för all inspiration ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg