1. Jag älskar din stil senaste året, så chic i allt! Tycker det är svårt att hitta en influencer som prickar in min stil i varje outfit. Alltid smakfullt och lagomt uppklätt. Har börjat avfölja alla andra för klädinspiration eftersom det räcker med dig, haha!

    Jag som aldrig ägt en skinnjacka, på grund av att jag tycker det ofta ser just smaklöst och för basic ut, har nu blivit inspirerad av dig till att köpa en. Skulle inte du kunna tipsa om lite sätt att matcha en skinnjacka om man inte vill ha t-shirt, jeans och sneakers?
    Även vardags/sportkläder – sånt man har på en promenad i en park eller skog en höst/vinterdag. Sneakers, ytterkläder, träningskläder, vanliga kläder… Det behöver inte nödvändigtvis vara just träningskläder som tights etc. Det skulle uppskattas!

    Älskar också att du börjat blogga mycket igen. Hade gärna sett dig i mer rörligt material på youtube eller instagram med tips på kläder/outfits osv. Tycker verkligen att du är en av få influencers som känns seriös, jordnära och medveten samt har klass och stil. Ser gärna mer av dig i alla kanaler:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg