1. Vilken fin färgskala i rummet 🙂 Ser väldigt mysigt ut med blandningen av material. Jag såg ditt inägg på insta om att du välkomnar kommentarer om inredningen så jag skriver vad jag tycker. Jag tror det skulle ge rummet ett lyft och en mer öppen känsla att placera möblerna utefter mittpunkten i rummet istället för att ha dem längs väggarna. Exempelvis att placera soffbordet och mattan i mitten och därefter soffan och fåtöljerna där det blir naturligt i avstånd från bordet. Mycket tavlor tycker jag är väldigt fint och ger en personlig känsla. Kanske en taklampa också ^^

    1. Tack för input, som du ser är ingenting klart! Letar för fullt för efter lampa och tavlor såklart men vi är nyinflyttade och stressar ej:) Vi har placerat möblerna (alla har ej kommit än) efter väggar/olika ingångar i lägenheten, man måste ju kunna gå hehe och öppna/stänga de dörrar som ska kunnas. Soffan/mattan är placerad efter väggen mitt emot tvn givetvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg