BEIGE SKJORTA

INLÄGGET INNEHÅLLER Annonslänkar//adlinks.

ADLINKS

Skjorta (fast i nyare version) // Skor // Pu- skinnbyxor // Jackan kommer från IRO

Jobbar ju vanligtvis mestadels hemma (om jag inte är på kontoret eller har möten) så denna veckan är ju ingen jätteomställning för min del. Men tycker ändå det är viktigt att gå upp och göra sig i ordning för jobb, ta på sig lite riktiga kläder. Glad att jag kan gå i träningskläder hela dagarna om jag vill också såklart, men nu tränar jag ju inget i och med jag tycker man ska hålla sig undan från sådana ställen trots att många ställen jag tränar på fortfarande har öppet. Har dock inte pausat mina medlemsskap någonstans trots att man fått mail om att man kan det, utan stöttar och supportar även i svåra tider. Mina träningsställen är väldigt viktiga för mig så mån om att de ska finnas kvar för all evighet haha<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg