MIN DAG I BILDER

Annons: Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Trenchcoat // Liknande skor //
Idag gick jag upp klockan 7 och jobbade lite. Vid 9 sågs jag och Alva för en frukost. Passade såklart på att fota av dagens outfit. Eftersom jag verkligen ville använda min nya jacka (som inte är så varm) fick jag köra lager på lager av tröjor under haha


Byxorna är ett sample för Peonias som det fortfarande är lite justeringar på, men kostymbyxor lagom längd I’m just sayin 😉


Skulle som tur va inte så långt i kylan. Bor ju verkligen nästan granne med Pom och Flora!

Tröja.


Många som frågade om lampan som står på golvet, den kommer ifrån Foscarini och heter BUDS 2.
Efter det kom jag hem till fix och en hel del kaos! Idag kom nämligen massor av leveranser och vi hade bokat elektriker för att hjälpa till att sätta upp lampor. Vi har köpt rätt avancerade saker tydligen så inte ens han löste alla. 2/3 blev uppsatta haha…


Fick även äntligen underdelen till denna vintage lampa jag köpt och älskar. Så himla roligt att blanda nytt och gammalt.

Från Mass Productions! Beställt den online så hade ingen aning om hur den såg ut irl eller exakt vilken färg den skulle vara, men den blev perfekt. Hoppas den kommer passa bra till  soffan som kommer nästa vecka. Längtar så tills att se en helhet. 90% av våra möbler har jag aldrig sett irl utan bara beställt. Chansat på färger etc. SÅ svårt men tror verkligen jag har fått ihop det. *fingers crossed*

Fick en SÅ fin tavla idag också. Vill sätta upp nununu! Så stor och bra. Att hitta konst är både svårt, dyrt och tidskrävande…


Idag var det verkligen stora levernasdagen. Helt sjukt att saker jag väntat på i månader timeade så och kom idag haha! Denna hade jag förvisso inte väntat många dagar på men en otroligt härlig ny vårkappa från By Malina. Sen blev det lite mer fix i lägis. Lite för lite jobb men inte direkt varje dag de händer såhär mycket hemma.

Fick så sjukt många frågor om vår tv igår. Den heter Samsung The Frame, tror vi har 55 tum? Eller 65?… Ingen aning haha. Men vi har köpt till en vit ram i alla fall och det är sååå fint. Finaste tvn jag någonsin sett. Den är dessutom utan massa onöiga kablar, är bara en kabel bak i väggfästet 🙂

Det blev ett snabbt träningspass.

Lagade middag (nötfäsbiffar, potatis i ugn, en svampsås och sallad) sen slängde ihop ett choklad/banan/proteinbröd. Räckte dock inte för att stilla dagens sötsug så blev en promenix till Ica Baronen och deras fantastiska lösgodis sortiment.

Nu sitter jag i soffan och tar igen lite jobb. Ska försöka städa upp kaoset här hemma, sen packa en väska för imorgon ska jag på en liten staycation!

Rekommenderade inlägg

  1. Det funker ikke se mer enn 5 innlegg på din blogg. Ingenting som hender når man forsøker å komme lenger ned. Det har varit så et tag:/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *