MEGAFORMER

The Place Stockholm, Kommendörsgatan 29

Har inte tränat alls bra de senaste veckorna mycket pga mina visdomständer. De har ju gjort mig sjuk till och från extremt mycket de senaste månaderna. Nu är en borta men tanken är att alla ska bort, måste bara ta lite i taget. HUR som helst, är så otroligt taggad att komma tillbaka till träningen nu.

2018 blev jag Barre frälst, 2019 var det verkligen Megaformer som tog mig med storm. Ni vet ju att jag alltid tjatar om Megan på The Place men det är bara för den är så himla bra att jag vill att ALLA ska prova. Man blir stark ”inifrån” och får så otroligt snabba resultat.

Finns ingen gång jag mår så bra som när jag är i mina träningsrutiner. Vaknar tidigt, går till the place eller gymmet direkt. Att starta dagen tidigt är verkligen det härligaste man kan göra enligt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg