FRUKOSTSKÅL

Får väldigt ofta frågor om exakt vad jag har i mina frukostskålar (som ofta äts till annat än frukost). Jag är all about improvisera och tar alltid vad jag har hemma. Finns ingen riktig rutin utan det kan bli lite vad som helst. Just i denna hade jag: naturell yoghurt kvarg, grapefrukt, mango, nötmix, gojibär, tranbär och ett mandelsmör med chiafrön.

Tips på hur man gör frukostskålen roligare/mina favoritsaker.

Bas: Yoghurt kvarg, keso eller grekisk yoghurt är mina favoriter.
Granola: min favorit är helt klart Katrin Zytomierskas, annars någon från René Voltaire av de som finns i Sverige. Gillar allt utan kokos!
Frukt/bär: Grapefrukt, mango, blåbär, hallon, jordgubbar är det jag oftast har på.
Annan topping: alla möjliga nötter (pecan nötter är mina absoluta favoriter) linfrön, chiafrön, torkade goji, tranbär, kanel, honung sen såklart något nötsmör. Föredrar faktiskt mandelsmör framför jordnötssmör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg