BÄSTA HÅRTILLSKOTTET

Detta inlägg innehåller reklamlänkar/adlinks.

Priorin // Hårolja

Fick frågan om jag inte kunde länka håroljan igen jag tipsade om på story eftersom den försvann och jo det kan jag såklart! Kan varmt rekommendera den, och pass på att köp ifall ni vill ha den eftersom den är på 50% rabatt i någon dag till bara.

I övrigt när det kommer till hår kan jag passa på att säga att jag börjat äta kosttillskott för håret igen. Åt det för något år sedan och tro mig detta funkar. Dock måste man äta 2 tabletter om dagen i det i minst 3 månader för att få resultat. Enda minuset är väl att de är rätt dyra, men sååå mycket billigare om man köper 3 månaders förpackning som jag gjorde nu. Och verkligen 200 kr billigare att beställa online än att köpa i butik, så gör det om ni ska. Beställde mina på kvällen och fick dem dagen efter direkt i brevlådan:) Så smidigt! Var något år sedan jag åt dessa regelbundet men såg verkligen skillnad. Så känner ni att ni behöver en extra boost för håret, kör på detta. Finns så sjukt många olika hårpreparat nu för tiden, har fått samarbets förfrågningar ang så många olika men tackat nej då jag inte har har hört riktigt bra recensioner från något. Väljer istället att rekommendera detta som jag på riktigt vet fungerar. Tänk dock på 3 månaders grejen! Efter 3 månader kan man ta 1 tablett om dagen istället för 2. Tror jag åt i lite mer än ett halvår senast.

Men finns såklart många andra som fungerar också behöver ju inte vara negativ haha. Hade varit kul att testa något annat under en längre period men inte riktigt blivit av, har ätit vissa en månad lite hit och dit men det är väl för kort. Skulle dock vara roligt att höra om ni testat något och verkligen märkt av skillnad!

  1. Kan inte du berätta lite mer i ett blogginlägg om det hårtillskottet? På vilket sätt märke du skilllnad? Mest längden? Mest själva kvalitén? – kämdes det starkare? Osv <3

  2. Jag kan även tipsa om kosttillskottet ”Hårkontroll” ligger kring 200-300kr för fler månader tabletter. Finns på Apotea. Jag märkte stor skillnad på tjocklek och kvalitet på mitt hår. Gäller ju (precis som du skriver) att ätandet v a r j e dag för effekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg