EN SOLIG ONSDAG

-Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks-

Denna veckan har jag som en liten sjukvecka. Har hittills varit på 3 läkarbesök. Har mycket problem just nu och nu är det fullt fokus på att återställa kroppen till det normala. Imorgon ska jag operera ut vidomständer etc förhoppningsvis! Började i alla fall denna dag med att gå och ta blodprov för min sköldkörtel som jag misstänker ställer till de mesta problemen atm. Jaja, tagit tag i allt nu i alla fall och hoppas jag kommer må bättre snart. Väldigt tråkigt att inte känna igen sig själv och känna sig så orkeslös och konstig som jag gjort den senaste tiden. <3

Men sen fick jag den glada nyheten att vår soffa och matsalsstolar är på g och ska levereras nästa vecka! Har ju lånesoffa och sådär nu, så det ser vi verkligen fram emot.

Och här kommer lite svar på frågor jag fått mycket:

-Vår matta är måttbeställd från Kasthall och heter Lav, färg kommer jag inte ihåg men off white eller något sådant? Köpte den i Kasthalls butik, så bra service där. Eftersom den är ljus har vi även smuts behandlat den då både jag och min pojkvän är otroligt klantiga:-) Bor man inte i Stockholm finns det att beställa online också såklart, ex här.
-Våra stolar är köpta här. De heter Cassina 051 Capitol Complex Office Chair Pierre Jeanneret. Vi har dem i färg natural teak.
-Fått mycket frågor om hur jag skummar min mjölk etc och det gör jag i min espresso maskin. Vi har en mockamaster men köpte nu även en espresso som komplement och jag älskar den! Lika snygg som den är bra, det är denna vi har.
-Väggfärg: vi målade samma väggfärg som förra ägaren hade i vardagsrum, jag har ingen aning om vilken det är eftersom det var målarna som åkte och köpte mer etc. Jag har letat efter burk men misstänker att den står i vårt källarförråd, så jag återkommer.

Undrar ni något mer so far?

      1. Helt vanlig vit haha, ingen Stockholms vit eller ngt utan den mest klassiska vit man kan hitta sa målarna att det var. Vi körde bara på samma som de tidigare hade på snickeri osv!

  1. Vilket vackert hem och inspirerande konto du har, man blir så pepp 🙂 jag är nyfiken på vad ni har för golv leverantör och färg? Rena drömmen!

  2. Hej! Kan inte hitta ifall du har svarat på det i något annat inlägg, men har du hittat vad väggfärgen i vardagsrummet heter? Så tacksam för svar! <3

    1. Jag har faktiskt tyvärr ingen aning haha, det är samma som förra ägaren hade och vi bad målarna hitta samma/något liknande så har tyvärr inte själv varit med i att välja etc <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg