MIAMI PREP

Annonslänkar.

Kan ärligt säga att jag genom åren inte varit någon höjdare på att använda tillräckligt och rätt SPF. Men i år fyller jag 25 och anser att det är dags att börja ta sitt vuxna ansvar (och börja tänka på rynkor och föråldrad hud haha)

Därför har jag nu laddat upp deluxe med diverse solkrämer inför resan. Förutom det även en somrig doft, hur trevlig? Man vill ju dofta somrigt och fräscht på semestern och då var verkligen denna nya perfekt, ni kan hitta den hääär. 

Angående solkrämer så har jag nu (många testar jag för första gången men blivit rekommenderad dessa)

Coola body SPF 30-
Coola body spray (älskar spray) SPF 30
Heliocreme ansikte färgad dagcreme SPF 50 (beige och bronze tills man blir brunare heh)
Sen lite gamla hederliga produkter från ACO, tänker alltid på utomlandsresa som liten pga mamma alltid använder ACO.
Vanlig solkräm och en till ansiktet. Älskar även deras läppgrej.

Har någon bra tips på solskydd för håret tar jag gärna emot det!!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg