EVERYDAY MAKE UP ROUTINE

ANNONSLÄNKAR.

Det är ju ingen hemlighet att jag både är dålig på smink och tycker det är tråkigt. Just nu använder jag väldigt få produkter och trivs väldigt bra med det. Smink för mig är bara något som ska fräscha upp lite, inget mer än så. Detta använder jag till vardags om jag har smink!

Bas: denna primer + denna concealer + detta återfuktande puder (istället för foundation)
Ögonbryns penna + mascara. Sen detta läppsyl, världens bästa använt i alla år!

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *