FÖRR TORR HY

Annonslänkar.

Skrubb // Olja // Body Milk
Finns även som ett helt set här. <3

Ja, det kan hända att jag ofta tjatar om att jag är torr och min hy behöver lite extra kärlek meeen det är sant och något jag månar om. Därför har jag testat mig fram och hittat väldigt mycket bra produkter genom åren. Något jag tipsat om tidigare är olja- det har verkligen räddat min hy när den varit som allra värst. Nu har jag en ny olja jag är såå exalterad över då man kan använda den både i ansiktet, på huden och i håret?! Hur bra är inte det?? Man förstår ju att den heter THE Oil av en anledning hehe. Bara testat den några gånger hittills men den doftar ljuvligt och sjönk in så bra. Känner redan att jag älskar den. 🙂 Sen måste jag även erkänna att jag tycker om produkter som är estetiskt snygga/enkla färger osv att ha framme i badrummet vilket dessa verkligen var.

Exfolierar ansiktet gör jag någon gång i veckan, men viktigt att även komma ihåg kroppen. Gör man inte det kan huden omöjligt suga åt sig av fukt, vilket gör att man blir torr. Ej testat skrubben ännu men ska göra imorgon när jag tvättar håret. Imorgon ska jag till kontoret och jobba sen träna barre, sen göra infraröd bastu, hem och ta en lång dusch, skrubba, smörja, fixa och sen ut på födelsedagsmiddag för vän. Det blir en häärlig kväll!

Men nu först blir det min långa ansiktsrutin, med skrubb+mask osv. Då har jag alltid på mig ett sånt här hårband haha, då känns det som man är på riktig ansiktsbehandling trots att man bara står hemma i badrummet, tips!. 😉

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *