LIFE LATELTY

Innehåller annonslänkar.

Ja okej,  nu kommer det ett ganska så osammanhängande inlägg här men jag vill egentligen bara uppdatera er lite vad som händer i livet, visa lite snapshots (som ni förvisso nog sett på min story redan) men ändå! Det har i alla fall varit huuur skönt som helst med lite ledigt. Jag hade en otroligt stressig december månad så att sedan bara checka ut var väldigt välbehövligt. Dock är det ju som alltid, extremt svårt att komma tillbaka till rutiner. Känns i alla fall SÅ bra att vara inflyttade i lägenheten, vi flyttade typ 1 dag innan jul.


Det är fortfarande en hel del att göra såklart, att flytta innan jul är kanske inte helt optimalt i och med förseningar av redan försenade möbler etc. Mycket av våra möbler kommer inte förrän i mars, trots att vi började beställa i oktober/november. Helt galet att det tar sån tid, men what to do. Bra kommer det bli i alla fall. I sovrummet ska vi köpa gardiner, har bara våra gamla som mörkläggning. Ska även köpa nya sängbord, sänggavel, sätta upp lampor etc. I början var jag stressad men har nu insett att det nog kommer ta upp till ett halvår innan allt är klart och det är okej!! Har iaf fått massor av frågor om vårt överkast och det hittar ni här– här är även matchande kuddar till.Förut var det som sagt mönstrade tapeter här inne, men vi gjorde ramar på väggarna istället. Även på garderoberna så de ser nästan platsbyggda ut. Det ska dock spacklas, målas, sättas knoppar så det är ingen ide att jag visar er än. Mina sköna tofflor hittar ni här :).


Hallen just nu! Väntar på en SÅ fin lampa vi beställt, ska köpa någon slags bänk, ha en mindre lampa, en matta osv… Spegeln hittar ni här.
Byxor // Tröja (mest använda outfiten under julen)
Kört lite hemma träning några gånger. Hantlar här, matta här.

Pall // handdukar (på rea) // badrumsmatta.

Handdukar. 

Så härligt att ha köpt allting nytt, i min favoritfärg dessutom.

Om jag älskade te förut älskar jag det ännu mer nu, har köpt en ny kaffemaskin och i den kan man skumma mjölk. Så mysigt haha! Fick så mycket frågor om vad allt på denna bild är ifrån så här kommer svar på det:
stort Mateus fat, Rörstrands koppar (30%), glas underlägg, tekanna, liten mateus ostronskål.

Mateus kanna // böcker köpta på Adlibris (de har verkligen så mycket fina coffee table books osv)


En middag på Balzac, ostron, musslor, choklad!

Vet att man inte alls ser min outfit här men det är en riktigt bra look, använt mycket på senaste tiden. Har på mig en svart slipklänning, skinnstövlar som är på 40% rabatt, svart stickad Toteme tröja som är på 50% rabatt.

Nya favoritskjortan! Längtar till vår när jag har på mig den.


Detta med att byta gym? Det är inte kul… Jag är världens vaneperson och har tränat på Sportpalatset i över 2 år. Tycker inget Sats gym är lika bra som det… 🙁


Klänningen jag hade på mig på jul.

Klänningen jag hade på mig på nyår är från Day Birger Mikkelsen, hittar tyvärr inte den någonstans. (Köpte den i 3 storlekar förstor på Mathildes rea som sista minuten lösning). Såg däremot att det finns här som byxdress som också var så fin! Skorna är från Zaras rea. Allt var en sista minuten lösning då min egentliga outfit inte kom. Då kanske ni tänker- har inte du massor av saker du kunde ha ändå och nej faktiskt inte. Tooookrensade allt jag ägde innan vi flyttade pga vill inte att hela lägenheten ska bli full direkt. Sa till min kille att vi bara skulle ta med oss ”absolut det vi använder och behöver” vilket känns så skönt!


Lika blurrigt som nyårsafton. Det var så roligt men är fortfarande helt slut…


Året har i alla fall börjat fint med krispigt väder och overkligt rosa himmel i skymningen två dagar i rad. En sån här himmel, klyschigt nog är något som verkligen kan göra hela min dag. Satt och tittade ut genom fönstret tills det blev mörkt både igår och idag pga är så fascinerad över att det kan bli sådär? Så. Sjukt?

Idag har jag uppdaterat alla sociala medier (har liksom 3 igs nu tar lite tid haha), ska gå igenom massa grejer, börja svara på de mail som trillat in under dagarna. Imorgon blir det kontoret och gå igenom allt inför Peônias i år som helt klart kommer vara mitt huvudfokus. Var även och körde ett barre pass förut men som sagt- fortf bakis haha. Hela denna veckan får väl bli en smygstart in i vanliga rutiner och så tänker jag att riktiga, produktiva januari börjar på måndag.

Japp det var det. Nu känner jag att jag har kommit ifatt lite i alla fall. Puss och kram <3

  1. Jag följer p3nyheter på instagram och de hade lagt upp en bild om att den rosa himlen hade med smutspartiklar i luften efter fyrverkerierna att göra! Lite sjukt men såå fint ju haha. Älskar ditt träningskonto som också gjort att jag hittat hit till din blogg :):)

  2. Hej ! Jag vill önska er ett fint nytt år och är en trogen följare och läsare på dina kanaler, alla inspiration från stil till mat och träning är helt galet bra som jag tagit med mig från förra året ända tillnu och kommer fortsätta välja din blogg med underbar inspiration. Ha det bäst ! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg