MIN MIXER

Annonslänk.

Mixer

Får dagligen frågor om vilken mixer jag använder och ovan har ni en länk. Köpte den för några veckor sedan och jag älskar den. Den är sååå bra och en mixer är faktiskt väldigt stor skillnad på när den är dyr, något värt att investera i med andra ord. Jag är supernöjd, det är även 5 års garanti så med tanke på hur många gånger jag lär använda den på 5 år är det ett rätt bra pris. Förhoppningvis blir det såklart nog fler än 5 med hehe.

Smoothie bowl
Vaniljkvarg
Fryst: banan, mango, jordgubbar, hallon, blåbär
Topping: Granola, nöt/frömix, jordnötssmör, färska hallon & blåbär, mango, kokos,

Sellerijucie i mixer
1. Hacka och skölj ett paket selleri
2. Mixa tillsammans med lite vatten (ca 0.5 dl)
3. Sila bort ”köttet” i en sil, jag pressar även mot det så man får ut all vätska

 

  1. Funderar på att köpa den mixern, men hur funkar den till riktigt tjocka smoothiebowls eller nice cream? Där det nästan enbart är frysta ingredienser och ingen vätska, om du har testat göra det? Har en Blendtec idag och det funkar men tar en eeeevighet då man måste stanna varannan sekund nästan för att få ut luften som det lätt blir. Har hört att Vitamix ska funka bättre till just det problemet eftersom man kan använda en stav(tamper), kom det med en sån och har du testat den?? Haha nu blev det verkligen tusen frågor här, men hoppas du har tid att svara ändå <3 Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg