PEONIAS Q/A

Reklam för Peonias.

Datum och tid för släpp?
Måndag den 16:e kl 19:00.

Vilka storlekar kommer finnas?
I vårt första släpp har vi storlek XS-XL för att sedan utvärdera efter era önskemål om att eventuellt i framtiden ta in XXS-XXL.

Vilken storlek bär Lovisa?
Lovisa bär storlek XS i alla plagg (hennes normala storlek).

Är plaggen normala i storlek?
Ja, vi rekommenderar att ta er vanliga storlek. Passform är såklart en smakfråga- men är man mellan två storlekar rekommenderar vi att man väljer den mindre i tights (mycket stretch) och större i sport-bh ifall man har större byst ex.

Är det vadderade kupor i sport-bhn?
Sport-bhn kommer med ilägg vid sidan av som man enkelt kan ta in ut och ut beroende på ifall man känner att man vill ha dem. Vi rekommenderar även att ta ut dessa vid tvätt.

Är det inbyggd sport-bh i linnet?
Ja det är det. Även linnet kommer med ilägg vid sidan om som man själv kan välja att ha i eller ej. Även här rekommenderar vi att man tar ut dem vid tvätt.

Är tightsen seamless? Vilken typ av träning är de anpassade för?
Tightsen är ej seamless utan i en underbar polyester/spanex blandning. De är anpassade för den mesta typen av träning men är väldigt stretchiga, följsamma och mjuka.

Hur är längden på tightsen?
Eftersom tightsen är väldigt stretchiga + höga i midjan passar de dem allra flesta kroppar och är testade av flera i helt olika längd. Allt med passform är såklart otroligt individuellt och ser olika ut på alla men pga av stretchen anser vi att de allra flesta kan ha dem. Sen skiljer sig såklart längd/mått beroende på storlek.

Är produkterna limited edition?
Vi på Peônias jobbar redan inför kommande släpp, så vi rekommenderar att man är snabb med sitt köp ifall man vill ha något från detta drop. Men vårt mål är såklart att till stor del skapa efter våra kunders önskemål så all feedback om produkter uppskattas.

När kommer produkterna att skickas?
Beställer man den 16:e kommer paketet att packas och skickas den 17:e. Vi rekommenderar därför att handla direkt om man vill vara garanterad leverans innan jul. Peônias ansvarar ej för postens eventuella förseningar som vi självklart hoppas slippa för samtliga leveranser. Ordrar gjorda före 18e december ska levereras innan jul (inom Sverige).

Uppdaterad information: Just nu råder det stora förseningar hos lagerleverantör och posten pga otroligt högt tryck i jultider. Detta är ingenting vi kan påverka, alla involverade i processen arbetar stenhårt för att alla paket ska levereras så snabbt som möjligt. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och överseende med perioden vi är i.

Tvättråd:
Vi rekommenderar att tvätta alla plagg i 30 grader för att på så sätt förlänga dess hållbarthet och kvalite. Inget sköljmedel. Följ tvättråd i plagget.

Var tillverkas kläderna?
Kvalitén är viktigast för oss och vi har under året fått samples från många olika länder både i och utanför Europa. Vår produktion för sportswear valde vi att lägga hos en leverantör i Kina då deras material var de bästa av alla vi testade. Produktion för vårt SS-20 släpp ligger hos leverantör i Grekland. All produktion kommer inte att vara i samma land, utan vi väljer produktion efter specifika drop efter bäst tyger och så hög kvalité som möjligt. Vår fabrik i Kina jobbar med andra stora aktörer inom active wear och vi valde att jobba med dom tack vare det fantastiska materialet och kvalitén.

Övrigt:
De första som handlar över 1000 kr får en fin gåva. Gäller så långt lagret räcker!

English translation:

Drop will be Monday 16th 19:00 CET.

Sizes XS-XL. Lovisa wears size XS on all pictures (her normal size).

We recommend to order your normal size. If you are between two sizes take the smaller one for tights (a lot of stretch in them) and for tops a bigger. But in general- everything is normal.

Packages will be sent the 17th and we recommend to order directly the 16th for a guaranteed delivery before Christmas.

Orders made before 18th of december will be delivered before christmas. (Within Sweden)

Peônias is not responsible for delays.

The customer is responsible for any customs costs.

First orders over 1000 kr (SEK) gets a gift for free. Valid as long as the stock is sufficent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg