PEONIAS FIRST DROP

Reklam för Peônias.

Yeeey, nu har jag äntligen gått ut med vad första släppet ska bli, -träningskläder! Här ser ni hela första kollektionen. <3 Alltså, materialen är maaagiska. Byxorna är de skönaste jag haft på mig, överdriver inte ens. Är så himla nöjd och jag kommer använda dessa varje dag framöver.

Om det inte är tydligt så har jag alltså valt tecknet som är över ô i Peônias som logo för sportswear. Detta är alltså bara det första droppet- Peônias är ett klädmärke och majoriteten av kläderna vi släpper kommer vara fashion inte sportswear. Men eftersom jag älskar träning och träningskläder är en stor del av min liv ville jag såklart få in det också. Som ni säkert vet älskar jag att gå i träningskläder till vardags men att dra på en stickad tröja över exempelvis.

Vad tycker ni? Gillar ni dem också??? Isf plz stöd och supporta mitt konto på instagram. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg