WEEK THROUGH PHONE

Advertising links//reklamlänkar.


Coat // Hoodie // Shoes


Blazer // Suitpants // And comfy heels that you can’t see haha…

Sports bra // Tights

Barre morning <3

Cute oyster bowl and a new bench 

Favs!

Skirt // Blouse


Skirt // Blouse

Fav hoodie<3

Top, tights!

 

Rekommenderade inlägg

  1. Hej Lovisa!
    Jag såg att du för några dagar sedan gjorde ett samarbete tillsammans med Victoria secret, och som ingen kan ha missat så har hela den grejen gjort att många blivit upprörda. Min fråga till dig är om du själv inte förstår problematiken i att samarbeta med ett sådant företag i samband med att du pratar om att man ska vara stolt med sig själv etc. Victoria secret är ändå ett företag som vid FLERTAL tillfällen har uppmanat till ätstörningar och jag vet att både du och jag är väl medvetna om hur dem behandlar sina modeller och att de inte har ett brett utbud av storlekar. Tycker det är sjukt tråkigt att se att du som är en såpass offentlig person tycker att det är värt att göra ett sånt här samarbete, är det verkligen värt det bara för att tjäna pengar? Jag tycker du ska lära dig av detta och faktiskt också ta åt dig kring de stora rubrikerna som blivit efter att flera influencer valt att samarbeta med vs. Det är oerhört viktigt att man gör en research av företag man ska samarbeta ihop med, och det verkar du inte gjort eller brytt dig om denna gången.

    1. Håller med kommentaren där ovan. Så tråkigt att man väljer att stå bakom ett sådant företag, bara för att du själv ser ut som idealet.

  2. Kan inte du göra fler inredningsrelaterade inlägg på bloggen? Jag tycker du har en sån oerhört fin stil både kläd- och inredningsmässigt!
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *