JUST ORDERED

Advertising links//Reklamlänkar.

Pall // Filt

Aldrig trodde väl jag att det jag skulle önska mig mest av allt i hela världen någonsin skulle bli svindyra stolar. Men nu är det ingen Chanel väska eller dylikt som har förstaplatsen på min önskelista utan stolar signerade Pierre Jeanneret . Kanske inte blir nu men älskar dem verkligen. Dock är de ju lika snyggt att ha en i ett hörn etc- så det kanske det kan bli sen. Hur som helst, tanken inredningsmässigt är att vi kommer köra mycket ljust, vitt, beiget men med lite träinslag. Beställde därför denna bänk/pall eller vad det nu är som klart och tydligt fått sin inspo från Jeanneret hehe. Men tyckte den var riktigt fin! Stolarna H&M Home gjort var också väldigt fina, men jag tänker istället spara och vänta på riktiga.

Tror inte ni förståååår hur taggad jag är på denna flytt. Vi har nu även bestämt att vi ska göra om vårt kök och har äntligen kommit på hur vi vill ha det. Alltså det kommer bli så fint. Inredning är numera det enda jag tänker på dygnet runt haha. <3

Tavla

  1. Jag älskar när du tipsar om inredning! Längtar tills att få se hur du ska inreda eran nya lägenhet. Själv letar vi hus och samlar inredningsinspiration överallt?

  2. Hej,

    Vad kul med inredning och nytt kök. Mina absoluta favoriter:) Jag jobbar på Kvik i Stockholm City, så om ni är intresserade av ett nytt kök från Kvik så hjälper jag er gärna att skapa ert drömkök:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg