MYSFREDAG

Advertising links // reklamlänkar.

Rutig jacka // SÅ snygga skinnbyxor (kolla bilder på, för endast 299kr) // Isabel Marant inspirerad sweatshirt klänning // Vit sweatshirt // Mössa // Vantar // Byredo doftljus // Läppbalsam // Svart blus // Grå stickad tröja // Halsduk // Svart kappa/Beige känga (VILL HAAA) // Svart känga (gud vilken är snyggast älskar båda?) // 

Det kommer att bli en lugn helg för mig! Vill bara ta det lugnt och mysa. Detta vill jag göra i sakerna ovan. Håller på och se över vilka inköp jag behöver göra inför vintern och det som står på min lista förutom dunjacka är kängor, mössa, vantar. Blev HELT kär i de beigea kängorna, så det får nog faktiskt bli dem. Eller de svarta? Vet inte, är väl egentligen mer praktiskt med svarta- både matchningsmässigt och med tanke på snöslask. HMM…. Vilka gillar in mest?

Rekommenderade inlägg

  1. Har jag missat vart den svarta kappan är ifrån eller har du missat att skriva? 😅 så snygg iaf och skulle gärna vilja veta vart den är ifrån!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *