MYSFREDAG

Advertising links // reklamlänkar.

Rutig jacka // SÅ snygga skinnbyxor (kolla bilder på, för endast 299kr) // Isabel Marant inspirerad sweatshirt klänning // Vit sweatshirt // Mössa // Vantar // Byredo doftljus // Läppbalsam // Svart blus // Grå stickad tröja // Halsduk // Svart kappa/Beige känga (VILL HAAA) // Svart känga (gud vilken är snyggast älskar båda?) // 

Det kommer att bli en lugn helg för mig! Vill bara ta det lugnt och mysa. Detta vill jag göra i sakerna ovan. Håller på och se över vilka inköp jag behöver göra inför vintern och det som står på min lista förutom dunjacka är kängor, mössa, vantar. Blev HELT kär i de beigea kängorna, så det får nog faktiskt bli dem. Eller de svarta? Vet inte, är väl egentligen mer praktiskt med svarta- både matchningsmässigt och med tanke på snöslask. HMM…. Vilka gillar in mest?

  1. Har jag missat vart den svarta kappan är ifrån eller har du missat att skriva? ? så snygg iaf och skulle gärna vilja veta vart den är ifrån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg