COFFEE TABLE BOOKS

Advertising links//reklamlänkar.

 

Casa Wabi // Studio Ko // Cereal City Guide Paris // The Monocol Guide // Kinfolk //

Eat Drink Nap // In Vogue // Streets of New York // Morning Noon Night // Conde Nast // 

Jag är en (av kanske få?) som fortfarande verkligen uppskattar böcker och det ”hantverket” som läggs ner på dem. Jag har alltid älskat böcker och tidningar- både att läsa, få inspiration och ha i hemmet. Tidigare har det kanske varit lite mer Chanel böcker jag köpt och haft men i och med att saker/intressse/stil ändras kommer jag till nästa lägenhet beställa hem helt andra böcker. ”Coola” inspirerande böcker som man bara ska ha hemma hehe. Har valt de jag tycker passar bäst i färg också. De som finns i lager är länkade, de andra kan man bevaka om man söker på dem på adlibris. Men, verkligen ett hett tips! Ni ba ja det är ju ingen nyhet direkt och nej givetvis inte men man kan göra så mycket med små detaljer. Även perfekt att ge bort i present till någon, något i alla fall jag hade uppskattat väldigt mycket! <3

  1. Håller verkligen med dig om både böcker & tidningar! Har alltid älskat att bläddra i tidningar för att få inspiration samt att man uppskattar hantverket! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg