FALL BEAUTY FAVS

Advertising links//reklamlänkar.

Origins ögonkräm – 
Hehe, sorry to say men detta är första gången jag använder ögonkräm regelbundet. Haft hemma flera olika tidigare men aldrig riktigt fått det på rutin. Denna gillar jag dock verkligen, lätt och doftar underbart.
Origins lotion mist– 
Samma med denna från samma serie. Som att få en c-vitamin apelsin boost sprayad rakt i ansiktet.
Skintreat hydra light ansiktskräm– 
Provat massor av produkter från SkinTreat men deras hydra light kräm var den jag gilla allra bäst. De har även sjukt bra masker med syra dock var det lite för mycket för mitt lilla ansikte.  Är ganska känslig och speciellt såhär års. Men ni som vill syra på, kolla in den hääär för den är grym egentligen haha. Dock ska man väl alltid vara lite försiktig och testa sig fram med syror.
Ole Henriksen PHA ansiktsmask– 
Också syror som exfolierar, väldigt bra och effektiv men för min hud mer ok än ovanstående.
Ole Henriksen foaming cleanser– 
Hört mycket gott om denna och levde verkligen upp till förväntningarna. Föredrar verkligen foaming cleansers,  tycker det är mycket bättre.
Mon Sun pillow spray– 
Har tidigare använt detta pillowspray som jag älskar och faktiskt tycker fungerar. Detta är mycket billigare, känns inte lika sömnkraftigt dock haha, men det är ändå något med just doftspray. Placebo effekt eller ej, mycket handlar ju om att associera en doft-ett ljud eller what so ever till en specifik sak för att få det på rutin (alla som läst pyskologi fattar grejen, pavlov, betinga de som vet de vet). Men en lugnande doft alltid mysigt att spraya på när man ska sova. Luktar spa liksom!
By Redo Slowdance handkräm– 
Älskar allt från By Redo och deras senaste doftsläpp var något utöver de vanliga. Ska även verkligen köpa parfymen och deras hårparfym i samma doft. Älskar hårparfym!!!
Pixi sheetmask (collagen)
Pixi är faktiskt riktigt bra. Trodde ej det för det ser så tjejigt ut och är rätt lågt pris men över föväntan. Allt med collagen är ju guld. En sheetmask med det är för huden som för kroppen en superfood smoothie hehe! Rekommenderar. Dock gillar jag typ varenda sheetmask jag någonsin testat. <3

_________________________________________

Ni vet ju att jag inte är någon sminkfantast- hudvård, krämer och mer ta hand om sig själv grejer gillar jag desto mer. Hösten är för mig den tid på året jag gör det allra mest. Dels för hemmakvällarna inte bara är fler utan även längre och mörkare men såklart även för att jag blir SÅ HIMLA TORR. Hela jag och min hy behöver all boost den kan få. Har testat en hel del nya produkter på senaste tiden så har sammanställt mina favoriter från dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg